آشپزی و شیرینی پزی

در این وبلاگ شما میتوانید از خدمات سایت بازار خانگی مانند آشپزی ، شیرینی پزی ، انواع کیک با خبر بشوید .

آشپزی و شیرینی پزی

در این وبلاگ شما میتوانید از خدمات سایت بازار خانگی مانند آشپزی ، شیرینی پزی ، انواع کیک با خبر بشوید .

۵ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

انواع کیک-میوه ای

آموزش تصویری انواع کیک میوه ای


به صورت تصویری به شما درست کردن انواع کیک با میوه را آموزش می دهیم. از دیدن آن لذت ببرید.




  • bazar bazra
  • ۰
  • ۰

سرو ژله

ایده های زیبا برای سرو کردن ژله در میوه ، شما می توانید با الهام گرفتن از این تصاویر در مهمانی های خود از این ژله درست کنید . این عکس ها بیانگر هنر در خانه و نمونه ای از کار در منزل است .

شما هم میتوانید عکس های خود را برای ما بفرستید تا ما در وبلاگ نمایش دهیم .


نمونه های سرو ژله در میوه :











  • bazar bazra
  • ۰
  • ۰

انواع کیک


اگر شما شیرینی پزی بلد هستید میتوانید با مراجعه به سایت بازار خانگی از در بخش انواع کیک ، محصول خود را به فروش برسانید و برای خود بازاریابی کنید و مشتری جذب کنید و اینگونه کسب و کار خانگی خود را آغاز کنید . همچنین اگر به دنبال شیرینی پزهای حرفه ای هستید می توانید با مراجه به سایت ما از فروشگاه های آنها دیدن کنید و از  انواع کیک های آنها با خبر شود .

  • bazar bazra
  • ۰
  • ۰

کیک یزدی

روش تهیه کیک یزدی 



آرد 2 و 1/2 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
گلاب 2 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
پودر هل کمی
پودر کاکمیکائو  

طرز تهیه :


آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و پودر هل رو با هم مخلوط میکنیم و بعد 2-3 مرتبه الک میکنیم تا مخلوطمون سبک تر بشه
 تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای میریزیم و 5-4 دقیقه با همزن مخلوط می کنیم و بعد از آن شکر رو اضافه  میکنیم تا مایه کیک یک دست بشود
ماست و روغن رو هم به تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم
سپس مخلوط  رو کم کم به موادمون اضافه میکنیم تا مایه کیک یک دستی بوجود بیاید
از مخلوط  تقریبا یک لیوان کوچک رو در آخر اضافه بیارید چون باعث سفت شدن مایه کیک میشه .

داخل قالب کیک رو با کپسول های کاغذی پر کنین و داخل هر کپسول رو تقریبا تا لبه از مایه کیک بریزین  و قالب رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کردین و گرم شده 10 �" 15 دقیقه قرار بدین تا روی کیک ها طلایی بشه.
اگه هم از آون توستر یا ماکروفر استفاده میکنید از دمای 240 درجه استفاده کنین

مشاهده انواع کیک در سایت ما .

  • bazar bazra
  • ۱
  • ۰

مواد لازم برای کیک اسفنجی آسیایی:
9 تخم مرغ  
250 گرم شکر
210 گرم آرد
230 گرم  کره
۱قاشق چای خوری   وانیل
 فر ار رو روشن کرده میگذاریم روی دمای 190 درجه  یا 360 فارنهایت
زرده تخم مرغ رو خوب با همزن به  هم می‌زنیم طوری که پف کند.
بعد از این که پف کرد ۲ قاشق غذا خوری شکر رو اضافه می‌کنیم.
وانیل رو اضافه کرده و هم می‌زنیم .
حالا  تو یه ظرف تمیز و خشک دیگه ای‌ سفیده روهم می‌زنیم با شکرتا خوب پف بکنه 
وقتی‌ سفیده حسابی‌ پف کرد  یه مقدارشو به زردمون اضافه می‌کنیم با یه مقدار آردی که قبلا الک کردیم.
همانطور که قبلان بهتون گفتم به آرومی‌ با ویسک هم می‌زنیم طوری که حبابهای تخم مرغ ازبین نره و در ضمن خیلی‌ زیاد لفت نمیدیم تو هم زدن یعنی‌ به آرومی‌ مخلوط می‌کنیم که آرد و سفیده کلا با هم خوب مخلوط بشه یعنی‌ هولوحوش  ۱ دقیقه باید این کارو انجام بدیم .
بعد از اون میریزم تو قالبمون که قبلان کفش کاغذ گذشتیم و اگه قالبمون نچسبه که راحتیم .

تو فر میزاریم و بعد از 30 دقیقه از فر در می آریم . نوش جان .


اگر شما می خواهید انواع کیک های مختلف را تهیه کنید به این سایت سر بزنید.

  • bazar bazra